Prezantim mbi dy ese te Friedrich von Gentz “Origjina dhe parimet e Revolucionit Amerikan krahasuar me origjinen dhe parimet e Revolucionit Francez (1800)” si dhe “Pjese mbi balancen e fuqise ne Europe (1804)”.
Univeristeti Europian i Tiranes 2023

Friedrich-von-Gentz

 

Burke Përmbledhje

Tocqueville Përmbledhje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *